/ / / Beépített gázkandalló

End of content

End of content

Beépíthető gázkandallók

Az Önhöz illő kandallóért

Faber Built-In beépíthető gázkandallók

A Faber beépíthető gázkandalló termékek önmagukban is meggyőzők, hiszen a mesésen égő tűz mellé gyönyörű kivitel társul életszerű díszrönkökkel vagy modern kavicsokkal. A kiváló minőségű anyagválasztás pedig garantálja az évekig tartó biztonságos és kényelmes élményt, hiszen lehetséges távirányítóval vagy saját okostelefonjával távolról is működtetni őket.

Faber MatriX sorozat

maximális választási szabadság

A MatriX gázkandalló sorozat a Faber legjobbjait kínálja. Ahogy azt a ‘MatriX’ név is sugallja, maximális választási szabadság áll rendelkezésére, hogy megteremtse a személyes ízlésének és berendezésének leginkább megfelelő kandallót. Ezenfelül számíthat a Faber által nyújtott legkiválóbb beépített kandalló minőségre is, amely hosszú távon használható működést garantál. A nyitott kandallók rajongóinak, akik a lehető legnagyobb belső dekorációs értéket kívánják hozzáadni lakóterükhöz.

Tervezze meg saját kandallóját

A MatriX sorozat „moduláris” összetételű, így lépésről lépésre kiválaszthatja a méreteket, a tűz érzékelését biztosító oldalak számát, a díszítést, a kivitelt. Sőt, még az tüzelőanyagot is kiválaszthatja – minden beépíthető kandalló gázos változata átalakítható földgázossá, propánossá vagy biopropánossá.

A MatriX kandalló modellek felismerhetők a tábortűzre emlékeztető lángjaikról vagy a kemény vízszintes farönkjeikről (RD/ST modell). Tűz a kandalló közepén és körben is? A MatriX gáz kandallók tűzhatása hihetetlenül élethű bármilyen lángmagasság esetében. A kandallóbetétek méretei, változatok vagy kivitelek választéka megfelel a legszélesebb körű életkövetelményeknek.

MatriX Linear kandallók


A Linear Fire modellek pazar tűzhatást nyújtanak a kandalló teljes szélességében minden lángmagasság esetében. A modell tűztér-lángjai mesésen mutatnak még minimális hőteljesítmény mellett is. A beépíthető kandallók esetében három betétszélesség, négy kandallóbetét változat és különféle belső dekorációk közül választhat. Az Önhöz illő kandallóért.

 

Emberbed Burner® A Faber Emberbed Burner sűrű de pattogó tüzet hoz létre.


Pattogó tűz

Választhatja a lángok vízszintes dekoratív farönkökkel való kombinálását hamuágyon és borostyánszínű köveken, ezek fokozzák a lángok fényét, vagy akár alternatívaként fehér Carrara kavicsokkal. A kandalló lángok magassága pontosan beállítható a kandallóhoz járó távirányítóval. A távirányító kényelmes napszak szerinti szabályozóval és termosztát funkcióval is rendelkezik.

 

Step Burner® a forradalmi gázégőfej

A Faber Step Burner® lehetővé teszi, hogy élvezze a kellemes nyílt kandallót több előre beállított üzemmóddal (lépéssel). Nagy kapacitásnál a lángok a kandallók teljes szélességében láthatók, alacsonyabb beállítás esetében inkább középre koncentrálódnak.

A beépíthető gázkandalló árak elérhetőségeinken kérhetők, ahol személyesen is segítünk az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztásában