/ / Elektromos kandallók

End of content

End of content

Elektromos kandallók a Faber design elektromos kandalló kínálatában

A modern házaknak általában igen kevés kiegészítő, fűtési hőre van szükségük. A fatüzelésű kandalló gyakran nem opció, vagy nem kívánt megoldás. A gáz használata nélküli építkezés manapság egyre gyakoribb. Egyre inkább városiasodunk, ahol nem lehetséges minden esetben füstgázokat kibocsátani. A Faber elektromos kandallók egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy otthonát egy pompás kandalló gazdagítsa!

A tűzélmény a felszálló hidegvizes pára és a speciális LED lámpák kombinációjának köszönhető. Még a tűz pattogó hangja is hallható. Mindig más, mindig lenyűgöző és meggyőző...

A Faber elektromos kandallók pontosan azt nyújtják, amit egy megfelelő fatüzelésű kandallótól elvárnánk, kivéve a hagyományos korlátozásokat!

A Faber e-MatriX égőfej

Jövőbiztos, első osztályú elektromos kandallók

Az e-MatriX elektromos kandallók elképesztően kellemes lánghatása a felszálló hidegvizes pára és a speciális LED lámpák kombinációjának köszönhető.

Az eredmény egy játékos, háromdimenziós lánghatás, amely a farönkök között lágyan izzó parázstól indulva a tűz tetejéig nyúlik. Az izzó parázs melegvörös fényt sugároz az izzó modul miatt, amely alacsony energiafogyasztású LED-ekkel működik (Symbio). Még a tűz pattogása is hallható.

... meglepő elektromos alternatíva a kandallók világából

A Faber e-BoX sorozatú elektromos kandalló termékek kifejezetten azoknak az igazi kandallókedvelőknek lett kifejlesztve, akik a gáz- vagy fatüzelésű kandallók teljes és 100%-ban jövőbiztos alternatíváját keresik, és akik értékelik a jó ár-érték arányt.

Egyedi és kényelmes premium elektromos kandallók

A természetesen mozgó „lángok és füst” a lánghatás meggyőző élményét nyújtják, ahogy az elektromos kandallók terében szabadon mozognak. Emelett 100%-ban biztonságosak, és hozzájuk társul a tüzelőanyagágy meleg fénye dekorációs választékkal. Tökéletes teljesítmény.

Könnyen beépíthető elektromos dizájn látványkandallók

A Faber kandallói könnyen beépíthetők a már meglévő legtöbb bútorba, falba is.

Az Optiflame kandalló pedig kis beéptési mélységével szinte bárhol alkalmas a tökéletes otthoni hangulat megteremtéséhez.

Több információra van szüksége?

További információk érdekében lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén további részletekért, vagy egyeztessen időpontot és látogasson el Faber kandalló bemutatótermünkbe. A legtöbb termék raktáron található, így személyesen meggyőződhet azok magas minőségi színvonaláról..

Elektromos kandalló, amely egyedülálló megoldást kínál a kavargó, hangulatos tűz teljes élvezetéhez a fatüzelésű kandallóval járó hagyományos korlátozások nélkül, mint például a lakókörnyezet (város), lakóépület szabályai, a kéményhez való csatlakozás vagy a kandalló beépítéséhez szükséges hely hiánya. Ideális azok számára is, akik már nem szeretnének fatüzelésű kandallót.

Fali kandalló, szabadonálló vagy beépíthető elektromos kandalló az álma?

A Fabernél remek ár-érték arányú design látványkandalló kandalló árak várják. legyen szó, falra szerelhető, szabadonálló, vagy beépíthető kandalló változatról.
Faber elektromos kandalló bemutatóterem Budapest szívében!

Mit nyújt Önnek egy elektromos látványkandalló?

Egy fali/beépíthető vagy szabadonálló elektromos kandalló kimagasló esztétikai élményt nyújt Önnek és a családjának. Meghitté teszi a hűvös estéket és otthonossá varázsolja a lakóteret a valódi tűzropogás élményét nyújtva a 3D hatásnak és az energiatakarékos, szabályozható LED izzóknak köszönhetően. Úgy gondolnánk, hogy egy fűtés nélküli elektromos látványkandalló ára nem összehasonlítható egy hagyományos kandalló teljesítményéhez képest és nem optimális megoldás egy épület számára. Mégis ezzel a megoldással az épületből otthon varázsolható még abban az esetekben is, melyekben nem megoldható a fűthető kivitel használata.