/ / Gázkandallók

End of content

End of content

Gázkandallók, a Faber minőségi gázkandalló kínálatában

A termékek személyesen is megtekintehtők bemutatótermünkben, ahol segítünk az ideális kandalló, elem kiválasztásában.

Gázkandalló kategória kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő választást.

Varázsolja otthonossá környezetét és válasszon a Faber minőségi beépíthető, fűthető vagy szabadonálló gázkandalló kínálatából!

Izzó parázsfények

A vörösen izzó faszén láng hangulata és a gázkandallók? Igen, lehetséges...

A Faber azok számára fejlesztette ki a ‘Symbio®’ fénymodult, akik még inkább szeretnék valóssá tenni a gázkandallók terében parázsló izzó szén érzését, vagy szeretnék élvezni a perzselő tűz parazsát.

Hybrid Pro Light Modul

Gázkandalló új megvilágításban

A Fabernél megállás nélkül fejlesztünk, és nincs ez másként a gázkandallók esetében sem: a végeredmény a gyönyörű, telt lángok látványa, ahogy parázsló fával és melegvörös parázzsal izzanak. Ezen a látványon megpihentetheti szemét. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy lenyűgöző, bőséges látványtüzet hozzunk létre a lehető legkisebb gáz fogyasztásával és hőtermeléssel, tekintettel a modern házak megfelelő szigetelésére. Ez pedig hozzáértést igényel a kandalló gyártók részéről!

Nincs földgázhálózati összeköttetése, de szeretne gázkandallót?

Semmi probléma a Faber kandalló kínálatában talál megoldást!

Már nincs állandó gáz összeköttetése, vagy legszívesebben nem függene attól, de mégis szívesen látna otthonában egy gázkandallót? Megoldjuk! Valamennyi Faber gázkandalló azonnal használható propángázzal vagy biopropángázzal,, függetlenül a ház energetikai adottságaitól.

Faber-ITC alkalmazás

Hozzon ki többet a Faber kandallók teljesítményéből

A Faber ITC (intelligens műszaki vezérlés) használata intelligens módja annak, hogy Faber kandallóját okostelefonjával vagy táblagépével működtesse. A szokásos működési funkciók mellett a Faber ITC számos további lehetőséggel rendelkezik a használat egyszerűségének és kényelmének biztosítása és az energiafogyasztás szabályozása érdekében.

A Faber kandallók lelke

Az égőfej

Gázkandallóink ismerős és szeretett tűzhatása égőfejeinkkel kezdődik.

Ez egy Faber különlegesség, amely az évek során általunk folytatott fejlesztéseken és megszerzett tapasztalatokon alapul, eredményeként rengeteg biztonságos szabadalommal a tökéletes kandalló teljesítmény érdekében. A farönkkészlethez hasonló díszítésekkell az égőfej létrehozza a tűz „karakterét”; akár a kandallóban elszórva vagy annak közepén, szétnyújtva, akár függőlegesen, dinamikus vonulattal vagy igazán nyugodt égéssel helyezkedjen el. Ízlés kérdése, az esztétikai élmény garantált! Csak Önön múlik, melyik változatot részesíti előnyben. Gázkandalló árak elérhetőségeinken kérhetők, ahol személyesen is segítünk az Ön számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Keressen minket elérhetőségeinken a kapcsolat menüpontban!

Zárt égésterű, kéményes gázkandalló vagy palackos, hordozható?

A Faber gáz üzemű kandalló kínálatában a hordozható/kültéri kandallók kivételével mindegyik kimagasló minőségű termék a zárt égésterű kandallók családjába tartozik. Palackos és vezetékes kivitelben is megtalálja álmainak megfelelő design változatot, amelyek remek fűtéshatékonyságot nyújtanak.