Faber MatriX 1050-400 kandalló

Faber e-MatriX káprázatos tűz… vízből ?

Igen lehetséges! A Faber e-Matrix valóban káprázatos tűzet varázsol vízből.

A modern házaknak általában igen kevés kiegészítő hőre van szükségük. A fatüzelésű kandalló gyakran nem opció, vagy nem kívánt megoldás. A gáz használata nélküli építkezés manapság egyre gyakoribb. Egyre inkább városiasodunk, ahol nem lehetséges minden esetben füstgázokat kibocsátani. A Faber e-MatriX egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy otthonát egy pompás kandallóval gazdagítsa! 

A tűzélmény a felszálló hidegvizes pára és a speciális LED lámpák kombinációjának köszönhető. Még a tűz pattogó hangja is hallható. Mindig más, mindig lenyűgöző és meggyőző… Pontosan azt nyújtja, amit egy fatüzelésű kandallótól elvárnánk, kivéve a hagyományos korlátozásokat! 

Inspiráló és „jövőbiztos” 

A Faber e-MatriX elektromos kandalló, amikor az opcionális fűtési funkció nincs használatban, a normál szobavilágításhoz hasonló szinten fogyaszt csak energiát. Ezenkívül a csapvízfogyasztás is mindössze napi néhány literre korlátozódik, amikor a készülék használatban van. A LED-es világítás és a vízgőz kombinációja lehetővé teszi, hogy élvezze a rendkívül energiatakarékos kandallóját. Ez az elektromos kandalló sorozat fenntartható választás, mivel nem bocsát ki semmilyen káros anyagot, szagot vagy füstöt. Emiatt nem csak az emberek de a környezet számára is barátságos termék, így a kandalló készen áll a jövőre.

Készítse el saját Faber tüzét!

A Faber e-MatriX sorozat a Faber legjavát kínálja, a jövőre összpontosítva. Nincs gáz bekötése a házában, és nem szeretne gázt vagy fatüzelést? A kandallóban így is élvezheti az egyedülálló Faber láng hatást. Egyedülálló háromdimenziós technológiánk teljesen valósághű lánghatást hoz létre, és elveszhet Faber lángjaiban. Káprázatos tűz… vízből!

Rugalmas telepítési lehetőségek

Ha gázcsatlakozás nélküli házban él vagy egyszerűen egyedi megjelenésű kandallót keres, az e-MatriX kandalló tökéletes választás. Nincs többé szüksége gázcsatlakozásra, égéstermék-elvezetőre vagy hőszigetelésre. Az elektromos kandalló teljes élvezetéhez mindössze egy aljzatra és egy rugalmas, vékony tömlőn keresztüli vízcsatlakozásra van szüksége. Sőt, nem kell aggódnia az építési előírások miatt sem, mint a gáz- és fatüzeknél. Megadja a szabadságot az úttörő dizájn kiválasztásához, ahol csak szeretné!